Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Miocod Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panouri solare cu tuburi vidate
2200 lei
Brand
Diverse modele si dimensiuni
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
O instalatie solara corect dimensionata si montata va atinge întotdeauna randamentul si rata de acoperire dorita, indiferent de zona geografica a României.

Randamentul unei instalatii solare nu se poate exprima în cifre absolute (ca de ex. în cazul centralelor termice) datorita conditiilor de lucru de care depinde functionarea acesteia (zona geografica, înclinatia panourilor, orientarea panourilor, anotimp etc.); în schimb, el poate fi corelat cu rata de acoperire anuala medie al necesarului de apa calda menajera.

In mod uzual, instalatiile solare se dimensioneaza astfel încât vara necesarul de caldurã sã fie acoperit în proportie de 100%, rezultând astfel o medie anualã cuprinsã între 55-65%. Aceasta ratã de acoperire este uzualã pentru locuintele individuale, cu una sau douã familii.

In cazul în care este vorba de obiective cu consum mare de apã caldã menajerã (de ex. hotel, pensiune,proces tehnologic etc.), atunci are sens si o ratã anualã de acoperire mai micã (de ex. 30-45%) datoritã economiei importante de combustibil obtinute.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Din Gura in Gura